Első könyv születése

Mégis hogyan? Meg tudom én ezt csinálni?

 

Első könyvem születése (Anton és Huba: A születésnapi parit) a selyemfestéshez köthető. Egy gyerekeknek szóló kiállításra hívtak meg, mivel látták, hogy képeim mesemotívumosak.

Ez nem valósult meg, viszont a festés közben olyan erővel tört rám a vágy, egy mesekönyv megírására, hogy nem tudtam ellenállni. Persze ez egy régi vágyam is volt, de mindig elhessegettem, mondván, úgysem tudom megcsinálni.

1000 fokon égtem, pörögtem csak úgy jöttek az ötletek, a szereplők, a történet és minden más. Egy délután alatt megírtam a könyv felét. Majd miután elkészültem az írással arra gondoltam, hogy ha selyemképet tudok festeni, akkor miért ne tudnék illusztrációt is csinálni a saját könyvemhez. Belevágtam közben ötleteket kerestem és merítettem a világhálón. Most is folyamatosan kutatok, tanulok, gyűjtök, és saját ötletekből kreálok dolgokat.

Persze kezdetben nem mertem senkinek sem megmutatni vagy nyilvánosság elé tárni a könyveimet, mert nem hittem magamban, vagy hogy másoknak is tetszhet az én alkotásom. De aztán legyőzve a félelmet, a bizonytalanságot, a kételyt, megtettem:)!

Ők az én első gyerekeim:) : Anton a vándormadár és barátja Huba kutya”

You can leave a response, or trackback from your own site.

Hozzászólok

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes