Lassan befejeződik Radar cica játékunk!

Jövő héten befejeződik a Radar cica játék. Szövődik a három barát meséje és gyülekeznek hozzá az elkészített illusztrációk is.

Szerettük volna, ha egy kicsit több írást, hozzászólást kapunk, de még most sincs késő bekapcsolódni a meseírásba.

Tudjátok, aki aktívan részt vesz a játékban az egy oklevelet kap Radar cicától, sőt akik még a megjelenés előtt elővételben megrendelik a mesekönyvet, azok extra meglepetésbe is részesülnek. A hírlevélre feliratkozóknak pedig Radar cicás színezőt kapnak, amely a mesekönyv egyik illusztrációja lesz.

És íme az utolsó kép mielőtt befejeződne a játék! A képen azt láthatjátok, ahogy Hermina házát éppen festik. Sietnek, hogy még a Hold ünnep előtt végezzenek vele. Azonban mókás kis űrlények ellopják a festékeket. Elkezdődik tehát a hajsza: a festékekért és hogy időben kész legyenek az ünnepségre. És hogy ebben milyen szerepet vállalnak Radarék? Milyen kalandokban lesz részük? Köttetnek-e új barátságok? Lesz-e ünnep vagy sem?

Megtudhatjátok, ha elolvassátok Radarék kalandját a Holdon!

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Egy hozzászólás to “Lassan befejeződik Radar cica játékunk!”

  1. Dóri szerint:

    Szia!

    Szerintem Hermina talált egy katicát és hazavitte, hogy jóbarátok legyenek.

    Dóri

Hozzászólok

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes