Mire jó egy kis maradék anyag…

Új selyemképen dolgozom. Egy kis maradék anyagom maradt, de mivel nem szeretek semmit kidobni, így elgondoltam mit is látnék rajta szívesen. Bármekkora anyagom marad is, mindig telefestem:-). Nem pazarolni, ez az arany szabály! Picike anyagból is lehet kincset készíteni…

Nagyon szeretem a meséket, mert az egy varázslattal teli világ. A házak és a fák különösképpen a szívemhez közel állnak. Na nem tudom miért, ezt nem lehet megmagyarázni:-). Most is ezeket kezdtem el megjeleníteni az anyagon.

Már alakul a kép, de még közel sem tartok a végénél. Valamikor napokig nem is nyúlok hozzá. Vagy azért, mert elfogy valamilyen alapanyagom (például most az arany kontúr fogyott ki:-)), vagy azért, mert várok had ülepedjen az a sok dolog, ami a fejemben kavarog. Ilyenkor aztán, mindig felszínre törnek jobbnál jobb ötletek, melyeket fel tudok használni, hogy még szebbé tegyem alkotásaimat.

Jelenleg itt tartok, amit a képen látsz.

És Ti hogyan álltok neki egy kép festésének? Szerettek rajta morfondírozni vagy csak fejest beleugratok és jöjjön aminek jönnie kell?

Ha van kedvetek írjátok meg:-)…

You can leave a response, or trackback from your own site.

Hozzászólok

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes