Söveges Melinda

 

Söveges Melinda vagyok, egy 16 éves kamaszlány és egy 28 hónapos kisfiú édesanyja. Már 8 éves koromban elbűvölt a mesék világa. Minden összegyűjtött pénzemet mesekönyvekre költöttem. Nagyon szerettem őket olvasni, nézni a képeket, beszívni a könyvek oly különös illatát.

Ekkor még nem gondoltam, hogy én egyszer meséket fogok írni és illusztrálni. Bár visszagondolva az írás gondolata mindig is ott volt a fejemben, az álmaimban.

Az évek alatt folyamatosan tanultam, de mindig másfelé sodort a sors. Végül aztán a Pannon Egyetem Bölcsészkarán kötöttem ki, itt szereztem meg szabad bölcsész diplomámat.

Az írásra a selyemfestés közben találtam rá. Olyan nagy hatást tettek rám a mesemotívumos képek, hogy egyszer csak megszületett Anton, a vándormadár története. A történet születését pedig követte a könyv illusztrálása, amit szintén én követtem el. Nagyon szeretek történeteket kitalálni, írni, rajzolni, alkotni. Ilyenkor mindig felszabadultnak érzem magamat és egy olyan világba kerülök, ami nagyon különleges.

Egyenlőre még csak az utam elején járok, de biztosan tudom, hogy még nagyon sok mesekönyvet és sok más varázslatot tartogatok a tarisznyámban.


 

 

 

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes