Sudoku gyerekeknek

Manapság kedvenc fejtörő a gyerekek körében is a Sudoku játék. Akár télen, akár nyáron, kint vagy bent izgalmas elfoglatságot jelent a gyerekeknek és megmozgatja a fantáziájukat, logikájukat.

Csatoltan találsz egy sudoku játékot 2 különböző nehezségi szinten. A színes betűs változatot a kisebbeknek ajánljuk, akik még nem ismerik a betűket, de játék közben, akár meg is tanulhatják. A fehér alapút a nagyobbaknak, mivel nekik már jobban a betűkre kell figyelniük.

 

A játék szabálya

A 4 db 2×2-es négyzetek mindegyikében egyszer szerepelhetnek a betűk valamint a sorokban és oszlopokban is. Mindegyik betűből 4-4 db-nak kell összesen a táblán szerepelnie.

 

Elkészítés módja

Az oldalt sima lapra vagy műszaki rajzlapra nyomtasd ki (jobb a tartóssága miatt ez a lap) majd a jobb oldalon található betűket vágjátok ki. Több betűt találsz, mint amennyire szükséged lesz, hogy legyen tartalékba is.

 

Letölthető játék:  sudoku-jatek1

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Egy hozzászólás to “Sudoku gyerekeknek”

  1. Dóri szerint:

    Szia

    Ez a játék nagyon tetszik 🙂
    Köszi az ötletet 🙂

Hozzászólok

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes