Szerzői jogok

Azzal, hogy belép a www.kincsektarhaza.hu weblap valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem veszi igénybe annak egyetlen szolgáltatását sem.

A kincsektarhaza.hu weboldalon található tartalom kizárólag a szerzők: A Kincsek Tárháza csapatának szellemi tulajdona.

A kincsektarhaza.hu tulajdonosa Botosné Kárász Brigitta minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot fenntartja magának.

A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. A szerző és tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, fotó,stb) felhasználása, feldolgozása és értékesítése.

A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után”

 

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes