Fejlesztő füzetek megrendelő

 

Megrendelés és teljesítés menete:

1. Az alábbi megrendelő űrlap kitöltésével és a megrendelem gombra való kattintással rendeled meg a kiválasztott terméket.

2. A megrendelés beérkezése után a megadott email címre érkezik a díjbekérő, amelyben a megrendelésed adatait egyeztetheted valamint a fizetési információkat tartalmazza.

3. A megrendelt termék(ke)k ellenértékének beérkezése után max. 3 munkanapon belül  postázzuk a terméket vagy a letöltési linket.

4. A termék vásárlására vonatkozó számlát a füzettel együtt postán küldjük el részedre.

5. Megrendeléskor kérjük jelezni a kedvezmény igénylését, amelyhez az egyéb rovatba kérjük feltüntetni a kártyaszámot.

 

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (info[kukac]kincsektarhaza.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Botosné Kárász Brigitta egyéni vállalkozóval kötöd. (8000 Székesfehérvár, Temesi u. 14., Nyilv.szám: 24194289, Adószám: 60878199-1-27) Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat és a díjbekérőt. A fizetési határidő 8 nap, ezt követően az akciós ár már nem érvényes, csak az eredeti áron vásárolhatod meg a terméket.
Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Compare Premium WordPress Themes, WordPress Themes Free Online and Free WordPress Themes